Nu finns nyckelbrickor att hämta!

Söndag 7:e, lördag 13:e och söndag 14:e maj mellan kl 10 och 14 lämnar Sverre och jag ut nyckelbrickorna för nya passersystemet i Klubbstugan.
Brickorna kostar 200kr per styck och varje medlem får ta ut max 2 st. Kostnaden räknas av mot den tidigare nyckeldepositionen så en del medlemmar kommer att få en faktura och en del får tillbaka pengar beroende på om man betalt deposition eller inte och storleken på depositionen.  De som har depositioner på 1000kr eller mer får vara beredda att ange ett bankkontonr för att få tillbaka mellanskillnaden.
Alltså, ingen betalning när brickorna hämtas ut.

Räkna med att det tar ett dygn från att brickan hämtas ut till den fungerar i brygg- samt klubbstugedörren. De befintliga fysiska nycklarna sparar du och de kommer att fungera till dess att vi fått ut de nya brickorna till alla. När det blir dax kommer även vägbommarna att aktiveras. Vi återkommer med datum för detta. (De fysiska nycklarna vill vi inte ha tillbaka)

/Hamnkapten

 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Något som slog mig när jag gick vakt sist. Vi måste väl behålla nycklarna för att komma åt soptunnan. Den är ju inlåst med hänglås. I samma utrymme finns ju hägtrycken också
/// Clas
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post/anv.ID (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text